Rabu, 05 Januari 2022

LPI DAO

LPI DAO

Screenshot_1.png

LPI DAO uvodi novu razinu kriptovalute
LPI DAO razumije da se industrija kriptovaluta stalno mijenja, izazivajući stabilnost današnje valute. Zato smo kreirali decentraliziranu platformu za prikupljanje sjemena i privatne prodaje na kojoj investitori mogu anonimno kupovati i prodavati tokene.

 

Ulaganje u pravu kriptovalutu usrećit će svakog ulagača, posebno kada koristi našu naprednu platformu za trgovanje kako bi izbjegao gubitak novca.

 

LPI DAO, je decentralizirana platforma za prikupljanje sjemena i privatne prodaje koja je specijalizirana za projekte s trendovima na tržištu kako bi pružila podršku i podršku nadolazećim projektima putem LPI platforme za ulaganja. Ova platforma koristi analizu podataka o postojećim trendovima u doprinosu budućim arhetipskim blockchain tehnologijama.

 

Ovi trendovi su podržani naprednom kvantitativnom analizom temeljenom na kognitivnim upitima koje je izvršila naša odabrana zajednica stručnjaka; ovaj se sustav koristi za pre/inicijalnu ponudu kovanica, identificirati rizik projekta, klasterirati i napraviti kratkoročna predviđanja za blockchain tehnologije.

 

LPI DAO ekosustav je uspostavljen kako bi osigurao potpuno decentralizirani sustav za podršku i podršku nadolazećim projektima kriptovaluta. Dizajniran je kako bi osigurao sigurno, ali transparentno okruženje za ICO kako bi najpouzdaniji projekti dobili odgovarajuću pozornost za svoju javnu prodaju.

 

Također nastoji okupiti iskusne investitore koji traže obećavajuće mogućnosti ulaganja, kao i neiskusne ulagače koji traže sigurniji put na tržištu.

LPI DAO odlučio je pomoći nadolazećim projektima kojima je potrebno financiranje i smjernice, budući da se mnogi trenutni projekti bore s istim zadatkom. Uveli smo novu razinu ulaganja u kriptovalute gdje agregiramo projekte temeljene na tržišnim trendovima u korist investitora, zajedno s tvrtkom kojoj su potrebna sredstva.

 

Ispravan odabir projekta ključan je za uspjeh, a naš tim u LPI DAO-u već je odabrao neke nevjerojatne projekte iza kojih stoje velike tvrtke i lideri u svojoj branši, poput vaših.

 

LPI DAO pruža rješenje za neizbježnu manipulaciju tržištem kriptovaluta nudeći pošten i profitabilan izbor za nove i sadašnje ulagače, Manje rizika i više nagrada. Djelujemo u skladu s jasnim procesom ulaganja koji pruža dodatnu zaštitu našim klijentima. LPI DAO nije samo tim, mi smo zajednica posvećena zajedničkom rastu.

1_kAQPngCNSv-G3cWpgDOqwg.png

LPI je platforma temeljena na blockchainu koja agregira potencijalne projekte kriptovaluta i ima ekosustav za pružanje financijskih i računovodstvenih usluga kao što su investicijsko savjetovanje, investicijsko glasovanje, pregled prijedloga projekta i druge usluge.

 

Uzbuđeni smo što možemo najaviti izlazak LPI investicijske platforme! Ova revolucionarna platforma nudi globalni pristup ulaganjima dopuštajući vam kupnju, polaganje i podizanje LPI-a u bilo kojem trenutku.

 

Razina kriptovalute sada se kreće na novu razinu gdje tisuće beskrupuloznih ulagača lebde oko LPI investicijske platforme, koji su opčinjeni novoformuliranim pozitivnim trendovima i čimbenicima na ovom novom tržištu.

 

Nakon dugog razmatranja, želimo predstaviti TIOR, platformu koju je kreirao tim iskusnih investitora iz cijelog svijeta, koji su uspješno ostvarili veliki prihod kroz mnoge sustave posrednika.

 

Osnivači ovog tima imaju iskustvo u tržišnim trendovima, privatnoj prodaji i zapošljavanju za visoko profitabilna ulaganja, a također su rani korisnici na ICO sceni.

 

Za više detalja:
Web stranica:  https://lpi.finance/
Medij:  https://lpi-dao.medium.com/
Twitter:  https://twitter.com/LpiDao
Službeno Telegram:  https://t.me /LpiDaoSlužbene
vijesti Telegrama:  https://t.me/LpiDaoNews

 

INFORMACIJE O AUTORU:

Bitcointalk korisničko ime: Yan Eteki
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855025
Telegram Korisničko ime: @MargarethAngelina4
Novčanik: 0x115dd934fd2d54b290967a3b7ff2ad174243d2b6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar