Rabu, 05 Januari 2022

Bitcoin2.0

Bitcoin2.0

O Bitcoin2.0
Budući okvir za rate originalnim resursima. Bitcoin2.0 je još jedna kriptovaluta poput bitcoina, ali je podržan od strane inovativne blockchain faze bez premca samo kao okvir za praktički trenutne rate koji će osnažiti razmjenu jednako brzo kao Visa. To će biti za mnogo niže troškove za naše trgovce od Bitcoina. To implicira da je Bitcoin2.0 stabilniji novac različit od Bitcoina, koji doživljava veliku nepredvidljivost i čini ga razumnijim okvirom za rate koji se može koristiti što je dulje moguće. Isto tako, kasnije na Bitcoin2.0 klijenti se mogu prijaviti za jednu u slučaju da naše označene kartice za naplatu budu dosljedne kako bi prelazak s kriptovaluta na fiat bio dosljedan i pogodan za obavljanje redovitih kupnji. Napredni novac koji obični pojedinci mogu redovito koristiti.

 

Zašto odabrati nas
1. Totally Private
Blockchain inovacija koristi pogrešnu kriptografiju za razmjenu među klijentima. U takvim organizacijama svaki klijent dobiva privatni i javni ključ. Ovi ključevi su napravljeni od proizvoljnih nizova brojeva koji su kriptografski povezani.
2. Najnaprednija sigurnosna tehnologija Blockchaina uključuje:
- Privatne i javne ključeve
- Hashing
- Zajedničku mrežu
- Provjere bez informacija
3. Razmjene u sekundi (TPS)
Brže od svog prethodnika 'Bitcoin'. Normalna brzina razmjene aludira na srednje vrijeme afirmacije razmjene. Bitcoin = 3,7 T/PS
4. Prosj. vrijeme potvrde transakcije
x10 brži od svog prethodnika 'Bitcoin'. Vrijeme afirmacije razmjene je način na koji je vrijeme potrebno da organizacija potvrdi razmjenu.

#XBTC2 #Bitcoin20 #NewCryptocurrency #Bitcoin2 #aladd1ncenter #Bounty #Azbit

Bitcoin 2.0 je u svakom slučaju namijenjen za to, ali je brži i osvježeni okvir za rate. Dodatno je napravljen da pomogne u prevladavanju tradicionalnog tiska podržavajući besplatnu drugu opciju i umjerena odredišta vijesti. Čineći kao takvo, otkrivanje stvarnosti s obzirom na kriminalnu tajnu koja koristi tradicionalni tisak za zavaravanje i krivo usmjeravanje ljudi općenito.

 

Grupa se sastoji od plodonosne početne faze bitcoin financijskih podupiratelja koji traže sljedeću vrhunsku kriptovalutu i grupu za napredovanje koja potiče nekoliko drugih kriptovaluta. Bitcoin 2.0 je poput Bitcoina za određene nenametljive i jasne, ali značajne kontraste. Prije svega, uz pretpostavku da Bitcoin počinje sada, nesumnjivo bi koristio mrežu Ethereuma bez premca koju je koristio Bitcoin 2.0. Iako Bitcoin već neko vrijeme prevladava na sceni digitalnih valuta, zasigurno nije jedini.

 

Prednosti BITCOIN-a 2.0 korištenja mreže Ethereum
– prednost
Razlika u okviru bi bila u tome što je Ethereumovo rukovanje informacijama puno brže od Bitcoina, budući da Ethereumov okvir posljedično primjenjuje ugovore iz sporazuma kad god je dogovoren.
- Nešto osim gotovinskog
Ethereuma je da to nije samo napredni novac. To je faza koja se temelji na blockchainu s brojnim kutovima. Ističe lukave sporazume, Ethereum Virtual Machine (EVM) i koristi svoj novac koji se zove ether za distribuirane ugovore.
-Normalno kvadratno vrijeme Ethereuma u odnosu na Bitcoin Bitcoin je oko 10 minuta, dok Ethereum znači 12 sekundi. Kraće vrijeme bloka implicira da su afirmacije brže.

 

Web stranica:  https://bitcoin20.org/
Bijela knjiga:  https://bitcoin20.org/wp-content/uploads/2021/09/Bitcoin_2.0_080321_EMAIL-final-1.pdf
Telegram:  https://t.me/bitcoin2XBTC2
Facebook:  https://www.facebook.com/bitcoin2Cryptocurrency
Instagram:  https://www.instagram.com/bit.coin2/

 

Bitcointalk korisničko ime: Yan Eteki
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855025
Telegram Korisničko ime: @MargarethAngelina4
Novčanik: 0x115dd934fd2d54b290967a3b7ff2ad174243d2b6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar