Sabtu, 04 Desember 2021

Digital Arms

Digital Arms

Sažetak
NFT protokol je razvijen da postane protokol koji ljudi mogu koristiti za osiguranje svoje digitalne imovine na blockchain tehnologiji. Koristeći blockchain tehnologiju, kreatori sadržaja mogu pokrenuti svoj digitalni sadržaj s blockchain tehnologijom gdje se tim digitalnim sadržajem može trgovati na tržištu koje podržava NFT protokol. Danas mnogi tvorci sadržaja koriste NFT protokol za svoj digitalni sadržaj jer pomoću tog protokola kreatori sadržaja mogu lakše i sigurnije prodavati svoj digitalni sadržaj na mreži.

 

Budući da kreatori sadržaja koriste NFT protokol za svoj digitalni sadržaj, globalni NFT sektor također raste svaki mjesec, a Digital Arms to koristi za pokretanje platforme koja će omogućiti ljubiteljima vatrenog oružja, igara i lova. Digital Arms usvojio je NFT protokol kako bi korisnicima mogao predstaviti platformu s jedinstvenim značajkama koje će olakšati različite potrebe korisnika, poput trgovanja NFT -om, trgovačkih rješenja itd.

 

NFT platforma
NFT ili nezamjenjivi protokol je protokol koji omogućuje zaštitu digitalnog sadržaja pomoću blockchain tehnologije. NFT protokol je vrlo fleksibilan i može se implementirati u različite sektore na globalnoj razini, bez ikakvih ograničenja ili drugih stvari. Programeri mogu koristiti NFT protokol na Ethereumu, BSC -u i drugim blokovima. Stoga su sada mnoge platforme, osobito digitalne, usvojile NFT protokol na svojim platformama zbog mnogih prednosti koje on donosi. Digital Arms je NFT platforma za trgovanje namijenjena ljubiteljima vatrenog oružja, igara i lova. Rješenje za digitalno oružje omogućuje korisnicima pristup različitim značajkama vezanim uz NFT, poput trgovanja, generiranja tokena, rješenja za trgovce i druge.

 

Digitalno oružje je ekosustav koji cilja ne samo na one koji imaju oružje, već i na one koji se dive oružju i žele ga imati u razmjenjivom digitalnom obliku. S ovakvim rješenjem mogu se olakšati hobiji strijelaca, gejmera i kolekcionara.

 

Značajke
digitalnog oružja Digital Arms je NFT platforma za trgovanje koja cilja na ljubitelje vatrenog oružja, igara i lova. Značajke koje nudi Digital Arms korisnicima omogućuju posjedovanje oružja u obliku zamjenjivih NFT žetona. Korisnici mogu prilagoditi svoje oružje po svom ukusu. Ali to nije sve, postoji nekoliko drugih značajki digitalnog oružja:

Globalna prava licenciranja NFT -a: samo ako surađuje s globalnom industrijom lova i vatrenog oružja, Digital Arms namjerava moći lansirati NFT tokene prema svojim proizvodima. Kasnije se ovo oružje u obliku NFT žetona može ponuditi globalnim korisnicima.
NFT integracija igara: Digital Arms omogućuje integraciju s igraćim platformama za stvaranje vatrenog oružja na njihovoj platformi. Kasnije će svaki NFT imati jedinstveni identifikator koji će omogućiti različite dijelove softvera.
Trgovci: trgovačko rješenje koje trgovcima na globalnoj razini omogućuje stvaranje vlastitih trgovina unutar Digital Arms -a i prikazivanje njihove robe i usluga na Digital Arms -u. Kasnije ti trgovci mogu dobiti žetone u iznosu od $ HNTR za plaćanje svojih proizvoda i usluga.

 

Tokenomika Platforma
Digital Arms korisnicima omogućuje da imaju izvorni žeton digitalnog oružja, odnosno token HNTR. HNTR token jedini je izvorni token tvrtke Digital Arms i poslužit će kao pomoćni token na platformi, što znači da korisnici mogu koristiti token HNTR za razne stvari poput plaćanja, ulaganja itd. HNTR tokene mogu usvojiti i trgovci koji su se integrirali s Digital Arms za njihova rješenja plaćanja. HNTR ima mehanizam prema kojem će se ponuda tih žetona smanjivati s transakcijama, što znači da će se rijetkost tih žetona povećati što će utjecati na cijenu.

 

Tokenomics Preeded
- 150.000.000

Sjeme - 80.000.000

Prodaja na bijeloj listi - 60.000.000

Pretprodaja - 30.000.000

Javna prodaja - 30.000.000

Strateška partnerstva - 1.000.000

Tim - 200.000.000

Savjetnici - 50.000.000

Riznica - 300.000.000

 

Putokaz
2021. - tromjesečje

Uspostava osnivanja generalnog direktora i timske tvrtke

bijeli papir

Ugovori o licenciranju s vodećim robnim markama

2021. - četvrto tromjesečje

Stvorena web stranica Hunter Token

Zaključuje se razvoj platforme Digital Arms Platform

Završetak razvoja novčanika

Zaključuje razvoj web stranice Digital Arms

Unos na zamjenu palačinki

2022. - 1. tromjesečje

Prva licencirana marka NFT kovanja

Objavljeno web mjesto Digital Arms

Dostupan je ulog za Hunter Token

Razvoj Hunting Satan Booking platforme

2022. - 2. tromjesečje

Najava drugog tokena nagrada NFT

Uveden NFT ulog / udarac

NFT integracija u igre i metaverse

Dostupno sekundarno tržište NFT -a

2022. - tromjesečje

Aplikacija Digital Arms.

Proširena stvarnost integrirana s NFT -ovima

Interakcija korisnika

Potpuno operativno prvo i sekundarno tržište

 

Tim
Temeljni tim izvrsna je kombinacija tehnologije, poslovanja i strategije. Dolazeći iz različitih sredina, uključujući upravljanje malim i srednjim poduzećima, razvoj poslovanja, marketing te industriju vatrenog oružja i igara, naše kombinirano iskustvo pruža snažne temelje za projekt Digital Arms.

Chris Watkins

Osnivač

Chris Watkins je praktični glavni izvršni direktor (CEO) s iskustvom u poslovnom razvoju i operacijama, strateškim predviđanjem, pogonom i odlučnošću, Chris je izgradio snažne temelje za svoju uspješnu multimilijunsku tvrtku TSA Outdoors, od koje je kapitalizirao upravljanje malim i srednjim poduzećima s razine c-suite.La kao lider i samodostatni inovator, 2021. je vidio Chrisa kao pokretača u razvoju tokena za digitalno oružje i lovce ($ HNTR).

Nathan Dudney

VP BizDev

Nathan je imao bogato znanje i iskustvo u ugovornim odnosima i prodajnom prostoru. Proveo je više od deset godina radeći s proizvođačima vatrenog oružja u raznim ulogama, uključujući upravljanje proizvodima, prodaju i marketing, upravljanje programima, proizvodnju i poslovno upravljanje.

Mike Sexton

CTO

Mike je iskusni arhitekt rješenja i razvijač softvera s iskustvom u širokom rasponu tehnologija i industrija. Ima strast prema blockchainu i oštru viziju budućnosti ovih remetilačkih tehnologija. S više od 25 godina iskustva u radu za velika poduzeća i konzultantske tvrtke, Mike je prošao sve faze složene izgradnje i implementacije sustava.

Matt Garrod

Financijski direktor

Matthew je glavni financijski direktor tvrtke Digital Arms i ima 18 godina iskustva radeći u Velikoj Britaniji i Australiji na raznim komercijalnim i financijskim ulogama. Matthewova će uloga imati naglasak na identificiranju, razumijevanju i upravljanju financijskim rizicima projekta, kao i na brizi o odnosima s investitorima.

Ben Clarke

CMO

Ben je glavni direktor marketinga za digitalno oružje, donosi više od 12 godina iskustva u radu s vrhunskim robnim markama. Benova sposobnost učinkovitog razvoja i unaprjeđenja poslovnih odnosa iskoristit će se za projekt Digital Arms.

Sarah Edwards

Voditelj dizajna

Sarah Edwards vodi dizajn i robnu marku za digitalno oružje. U digitalnom dizajnerskom prostoru radi više od 20 godina, a vještine joj se kreću od vizualnog, digitalnog i korisničkog sučelja do rješenja za ispis i pakiranje.

 

Za zaključak
U svijetu postoji mnogo ljubitelja vatrenog oružja. Ne samo u fizičkom obliku, već prikupljaju i vatreno oružje u digitalnom obliku koje se može prilagoditi prema njihovim željama. Digital Arms je ovdje kao platforma koja će lovcima, igračima i kolekcionarima omogućiti da imaju oružje u digitalnom obliku koje mogu prilagoditi. Digital Arms koristi NFT protokol kako bi korisnicima predstavio platformu koja će korisniku olakšati hobi posjedovanja digitalnog oružja. Digital Arms nudi rješenja poput licenciranja NFT -a, integracije igara i rješenja za trgovce. Ovim rješenjem ljubitelji vatrenog oružja, igara i lova mogu se olakšati za njihove različite potrebe. Digital Arms ima viziju postati NFT platforma koja će postati omiljena strijelcima, igračima i kolekcionarima vatrenog oružja diljem svijeta.

 

Povežite se s digitalnim oružjem

WEB:  https://www.hunter-token.com/
TELEGRAM:  https://t.me/huntertokenofficial
TWITTER:  https://twitter.com/DigitalArmsNFT
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/digitalarmsnft

 

Pisac

Korisničko ime Bitcointalk: Yan Eteki
URL profila BitcoinTalka: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2855025
Korisničko ime za Telegram: @MargarethAngelina4
Novčanik: 0x115dd934fd2d54b290967a3b7ff2ad174243d2b6

Tidak ada komentar:

Posting Komentar